RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

Mons vil tilbake

Sist oppdatert:
Start står uten hovedtrener, og Mons Ivar Mjelde er blant kandidatene.

Bergen (ANB): Overfor ba.no bekrefter Mons Ivar Mjelde at han vil tilbake i toppfotballen.

- Om jeg er på vei til Kristiansand? Nei, jeg er på vei til Haugesund for å møte FK Haugesunds 2. lag, ler Mons Ivar Mjelde når BA får tak i ham på telefon fredag ettermiddag.

Den gamle Brann-treneren ble i slutten av juni hentet inn for å styre Valestrand/Hjellvik til sikker plass i 3. divisjon, men det er ikke sikkert han blir i jobben særlig lenge. For et par dager siden ble han lansert blant dem Fædrelandsvennen mente var kandidater til den ledige jobben i Start.

Fredag meldte samme avis at Start-direktør Sveinung Hofstad var på besøk i Bergen torsdag. Men verken Hofstad eller Mjelde vil kommentere om ostringen er aktuell for Start.

- Jeg sier ingenting før noe er konkret, da blir det bare mer spekulasjoner. Men jeg har ikke lagt skjul på at jeg ønsker meg tilbake i toppfotballen, sier Mjelde til BA.

Den gamle Brann-treneren reddet Brynes plass i 1. divisjon høsten 2009, ellers har han ikke hatt fri fra toppfotballen siden forsvant ut av Brann etter 2008-sesongen. (ANB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere