RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Nani fornyer med United

Sist oppdatert:
Portugiseren har signert en ny kontrakt fram til 2018.

Manchester Uniteds hjemmesider meldte torsdag kveld at Nani har signert en ny femårskontrakt med klubben som varer fram til juni 2018.

- Å spille i United har vært en fantastisk opplevelse for meg. Da jeg kom til klubben hadde jeg aldri trodd at jeg skulle oppnå det jeg har gjort, sier Nani til klubbens hjemmeside.

- Jeg er glad for at den nye treneren har gitt meg tillit og jeg ser fram til å hjelpe mine lagkamerater med å konkurrere om flere titler denne sesongen.

United-manager David Moyes er svært fornøyd med klubben har fornyet kontrakt med portugiseren.

- Han har svært gode kvaliteter og mye erfaring til å kun være 26 år. Jeg er imponert over hans trenignsvilje og jeg ser fram til å jobbe med ham de kommende sesongene, sier Moyes.

Portugiseren, som kom til klubben i 2007, har på sine seks sesonger i klubbe vært med på å vinne fire Premier League-titler, to ligacuptroféer, et Champions League-gull og et gull i klubb-VM.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere