RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp / Ina Linn Olsvoll

Newcastle-manager hyller Utøya-offer

Sist oppdatert:
Alan Pardew mottok beskjeden om Tore Eikelands død med stor sorg.

Den 21 år gamle AUF-fylkeslederen for Hordaland, Tore Eikeland, mistet livet i Utøya-tragedien.

Eikeland var, i tillegg til å være dypt engasjert i politikk, også en ivrig Newcastle-supporter.

Etter å ha fått overbragt nyheten om Eikelands død, skal Newcastle-manager Alan Pardew ha valgt å hylle den avdøde nordmannen.

- Forferdelig å høre
- Jeg vil, på vegne av alle i Newcastle United si at det var forferdelig å høre om tragedien i Norge, og de mange tapene. Våre tanker går til familiene og vennene til alle ofre, sier Pardew, ifølge chroniclelive.co.uk.

- Spesielt vil jeg sende tanker til Tore Eikeland, som vi vet var en ivrig Newcastle-supporter. Han var også en viktig bidragsyter på Newcastles norske hjemmeside. Derfor vil spillerne, trenerstaben og alle andre i klubben ønsker å kondolere til Eikelands familie og venner som mistet sine kjære den dagen, sier Newcastle-sjefen.

Talentfull politiker
Eikeland ble også hyllet av statsminister Jens Stoltenberg i Oslo domkirke.

- En annen som er borte er Tore Eikeland. Leder av AUF i Hordaland og en av våre aller mest talentfulle ungdomspolitikere.Jeg husker at han fikk hele landsmøtet i Arbeiderpartiet til å juble da han holdt et engasjert innlegg mot EUs postdirektiv, og vant. Nå er han død. Borte for alltid. Det er ikke til å begripe, sa Stoltenberg.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere