RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Nok en alpinist med ryggproblemer

Sist oppdatert:
Lars Elton Myhre reiser hjem fra sveitsiske Adelboden.

Slalåmveteranen Lars Elton Myhre reiser hjem fra sveitsiske Adelboden, der han skulle kjørt renn i helgen. Ryggproblemer stopper ham.

Gjøvik-alpinisten fikk seg en smell i ryggen for en måneds tid siden, og de problemene dette har medført har hindret ham både på trening og i konkurranser.

- Det er bestemt at Lars Reiser hjem torsdag. Foreløpig er det ikke sikkert når han kommer til å være tilbake igjen, men situasjonen blir fulgt opp av både lege og manuell terapeut i Norge, sier verdenscupsjef Håvard Tjørhom.

Myhre som bare kjører slalåm, har hatt en tung start på sesongen i år. Han innledet sesongen med ikke å kvalifisere seg for finaleomgangen i verdenscuprennet i finske Levi midt i november. Han klarte heller ikke å komme med i finaleomgangen i Val d'Isère i desember, og i årets første slalåmrenn i Zagreb, kjørte han ut.

Det store målet for Myhre i år er VM i østerrikske Schladming, men foreløpig er han ikke kvalifisert for deltakelse der. Han satser derfor hardt på å bli kvitt ryggproblemet, slik at han kan kvalifisere seg til VM i slalåmrennene enten i Wengen eller Kitzbühel senere i januar.

VM i Schladming innledes 5. februar. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere