RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Rakke, Morten (Scanpix)

Norge i bedring

Mer stemte for håndballherrene mot Slovenia.
Sist oppdatert:

De norske håndballherrene spilte fredag sin tredje av fem oppkjøringskamper foran VM i Sverige senere i måneden. Et B-preget Slovenia ble slått med 36-33 i en firenasjonersturnering i Sveits.

Norge møter vertsnasjonen til duell lørdag.

- En helt OK match. Vi leder med ni mål når det gjenstår 15 minutter, og så blir vi litt trøtte og slapper av litt mot slutten, oppsummerer landslagssjef Robert Hedin overfor nyhetsbyrået NTB.

Svensken synes storskytter Kristian Kjelling kom bra fra oppgjøret mot slovenerne, og da særlig i den offensive delen av spillet. Kjelling ble norsk toppscorer med 11 mål.

De to første kampene i oppkjøringen har ikke endt så bra for Norges del. Tirsdag ble det braktap mot Sverige, mens håndballilleputten Brasil slo Hedins menn med ett mål onsdag.

Sjekk siste sportsnytt her!
 

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere