RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Richardsen/Scanpix

Odense eller Odd for Aas

Sist oppdatert:
Alexander Aas er i grove trekk enige med Odd Grenland om en ny treårsavtale. Men før han skriver under, vil han sjekke ut hva danske Odense har å tilby.

Odd-direktør Tom Helge Rønning bekreftet overfor TV 2 Nettavisen i går at Aas trolig blir i Skien. Partene er så og si enige om en ny treårsavtale.

Men ifølge Aas' agent Stig Lillejord, vil forsvarspilleren vente med å skrive under før han har sjekket ut hva danske Odense har å tilby.

- Slik det ser ut nå, blir det enten Odd eller Danmark for Aas. Det er kun disse alternativene han vurderer. Han har blitt enig i grove trekk med Odd om en ny kontrakt, men før han skriver under vil vi sjekke nærmere ut hva Odense har å tilby, sier Stig Lillejord til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere