RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/SCANPIX

Oilers utlignet

Sist oppdatert:
Edmonton Oilers sikret en avgjørende finale etter å ha slått Carolina Hurricanes 4-0 natt til søndag.

Det er fortsatt uvisst hvem som vinner Stanley Cup finalen, etter at Edmonton Oilers utlignet Carolina Hurricanes` 3-2 ledelse i lørdagens oppgjør, melder nhl.com.

Oilers scoret tre av målene i overtallsspill, og hadde full kontroll på Hurricanes hjemme i Edmonton. Hjemmelaget vant skuddstatistikken 34-16, men det forløsende målet kom ikke før 1.45 ut i 2. periode. Målscorer var Fernando Pisani. Hurricanes klarte ikke svare, og Raffi Torres økte ledelsen etter drøye ti minutter av midtperioden. Ytterligere to mål av Ryan Smyth og Shawn Horcoff sikret seieren i 3. periode.

Carolinas hovedtrener Peter Laviolette var skuffet etter tapet, men på spørsmål om hva Hurricanes skal gjøre nå, var svaret såre enkelt.

- Hva er alternativene? Det er en kamp igjen, og den er på vår hjemmebane.

Den siste og avgjørende kampen spilles i Carolina mandag kveld. Vinner Edmonton kampen, blir de kun det andre laget i historien som har kommet tilbake og vunnet etter å ha ligget under 3-1 i en best-av-syv serie.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere