RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen opererte inn metallstøtte

Sist oppdatert:
Newcastle-angriper Michael Owen ble tirsdag operert etter fotbruddet. Manager Graeme Souness tror spissen kan bli ute i ti uker.

I tillegg til Owen mangler Souness Kieron Dyer, Steven Taylor, Stephen Carr, Craig Moore, Scott Parker, Shola Ameobi og Emre, som alle er ute med skader.

- Jeg trenger ikke et mirakel for å spille igjen denne sesongen, og håper å få med meg en måned av ligaen og VM, sa Owen før operasjonen til The Times.

Den tidligere Real Madrid- og Liverpool-spilleren sammenlignet skaden med liknende skader hos landslagsmedspillerne David Beckham, Steven Gerrard, Wayne Rooney, Gary Neville og Ashley Cole.

- Deres erfaringer gir meg håp om å kunne gjøre comeback om to-tre måneder.

- Michael er en fantastisk angriper og en veldig viktig spiller for både Newcastle og England. Jeg håper han er tilbake så snart som mulig, og kommer til å følge utviklingen hans veldig nøye, sa landslagssjef Sven-Göran Eriksson.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere