RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates / Afp / NTB scanpix

Premier League-stopper ute mot Norge

Sist oppdatert:
Suspendert etter bråk.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) valgte torsdag å suspendere de engelske U21-landslagsspillerne Steven Caulker og Tom Ince i henholdsvis to og én kamp.

Dommen kommer etter at forbundet har etterforsket bråket som oppsto mellom Serbia og England tidligere i år.

Dermed tyder mye på at Norge slipper å møte Tottenham-stopperen Caulker under sommerens U21-EM.

UEFA har også bestemt at det serbiske U21-landslaget må spille for tomme tribuner etter bråket som oppsto i kampen mot England i oktober.

Spillere og støtteapparat fra Englands og Serbias U21-landslag barket sammen under en EM-kvalifiseringskamp i Serbia i Krusevac. I etterkant har det fått flere negative konsekvenser for både forbundene og spillerne.

Torsdag bestemte UEFAs disiplinær- og kontrollkomité at serbernes neste kamp i en europeisk turnering må spilles for tomme tribuner.

Som følge av bråket har fire serbiske og to engelske spillere fått kampstraffer, i tillegg til at Serbias assistenttrener, Predrag Katic, og fysiske trener, Andreja Milunovic, har fått to års utestengelse i Europa. Komiteen har også bedt Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) om å gjøre straffene gjeldende i resten av verden.

Serbias Fotballforbund er også blitt ilagt en bot på 590.000 kroner (80.000 euro) på grunn av spillernes og supporternes oppførsel både under og etter kampen. (©NTB)

LES FLERE SAKER:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere