RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: Scanpix)

Redd for å miste Henry

Arsenals styreformann Peter Hill-Wood frykter at Thierry Henry vil bestemme seg for å forlate Highbury.

– Jeg er realistisk nok til å innse at hvis Henry bestemmer seg for å gå, er det ingen her som kan gjøre noe med det, sier Hill-Wood til The Daily Mirror torsdag. Styreformannen er redd for at den sportslige nedturen vil motivere lagets stjernespiss til å søke nye utfordringer andre steder.

Arsenal ligger på femteplass i Premier League, og er hele 24 poeng bak serieleder Chelsea. Laget er imidlertid i semifinalen i ligacupen - de spiller mot Wigan i neste uke - og fortsatt med i Champions League. Suksess der kan redde sesongen for Arsenal.

Barcelona er en av mange klubber som drømmer om å skrive kontrakt med Thierry Henry. Hill-Wood innrømmer at muligheten er til stede for at Henry forlater Arsenal.

- Vi vil strekke alle muskler i kroppen for å beholde ham, og selv vet han at vi når som helst er klare for å diskutere en ny kontrakt, sier Hill-Wood.

Henry har tidligere slått fast at han ikke vil starte kontraktsforhandlinger før tidligst etter VM i Tyskland.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere