RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rekdal: - Godt med ferie

Sist oppdatert:
VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Selv om alt har gått på skinner for Vålerenga i høst, innrømmer VIF-trener Kjetil Rekdal at det går på stumpene løs for spillerne.

Men han lover at laget er topp motivert for sesongavslutningen mot Djurgården i Royal League i Vallhall torsdag.

- Vi er veldig sugne på å avslutte på en skikkelig måte. Nå har vi tretten kamper på rad uten tap, og vil gjerne ha den fjortende, understreker Kjetil Rekdal overfor TV 2 Nettavisen.

Gode prestasjoner
Han mener at laget skal kunne klare å fortsette å gjøre de gode prestasjonene som har vært i det siste.

- Det er blitt veldig vanskelig å score på oss. Vi hadde blant annet fem kamper på rad uten baklengsmål, og det er sterkt. Så det betyr at det er veldig vanskelig å slå oss, når vi scorer mål.

- Med den flyten dere har hatt så skulle du kanskje ønsket at sesongen var enda lenger?

- Nei, vi er akkurat like langt nede på tannkjøttet som de andre lagene. Så det skal bli godt med en måneds ferie nå.

- Vi har tatt det med ro på noen treninger, for så å toppe treningene inn mot Royal League-kampene. Alt tyder på at vi har lykkes med det, sier Rekdal videre.

Varsku
Lagene som er blitt nummer to i Tippeligaen bak Rosenborg har de siste årene slitt veldig i den neste sesongen. Rekdal er veldig klar over den saken.

- Det er et skikkelig varsku for oss, og det må vi ta med i beregningen. Samtidig har norsk fotball slitt med økonomien, slik at laga har måttet selge spillere etter suksessår.

- Vi trenger ikke selge spillere, men har allerede kjøpt to, og ønsker å forsterke med to-tre til, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere