RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Revansje i kveld?

Vår banker for dagen fikk aldri sjansen til slutt i den siste starten, men i kveld tror vi Brazze Jahn får spille ut hele sitt register.

Klikk her for å se våre DD-forslag.

På Sørlandets Travpark i går innfridde vår banker Loverboy Pellini på enkleste vis for Eirik Høitomt, og vi tror rogalendingen sitter bak en ny vinner på Drammen i kveld i form av 6 Brazze Jahn i DD-2. Vi prøvde oss på et bankerspill på Spikeld-sønnen forrige mandag, men ved den anledningen satt den kapable krabaten bom fast i rygg leder i målgangen.

Vi har vel knapt sett Teigen-traveren så rytmisk og fin noen gang, og mot ikke alt for skarp motstand i et tidsløp hvor 9-åringen står glitrende inne i, tror vi på en topp vinnersjanse i kveld. Laveste odds i skrivende stund (kl. 12.00) mot vår banker i DD-2 er kombinasjonen 4*6 til drøye 11 ganger pengene, og i supertrippel-spillet er vår banker for dagen meget interessant.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Dobbel Høitomt?
Ja, det er slett ikke utenkelig at landets ubestridte ener i sulkysetet også tar seg av DD-1 med 2 Sierra Man. 5-åringen skuffet en smule i den siste starten, men tilbake i slag skal Michelsen-traveren være hyperaktuell i et løp som dette.

Mye vil nok bli avgjort ned startsiden i dette sprintløpet, og 4 Stirling Star (tetløper av rang) vil nok gjøre et realt forsøk på å overfly vår favoritt i løpet. Med tøff kjøring innledningsvis kan løpet åpne seg litt opp, og vi tyr til bred gardering på våre to største spilleforslag.

Ekspertforslag
Til DD-løpene på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 200 og 400 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her, mens vårt Supertrippel-forslag på 240 kroner ligger ute her .

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen på nrk.no nett-tv i kveld!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere