RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rooney: - Jeg var sikker på seier

Sist oppdatert:
Superduoen Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy avgjorde nok en gang for Manchester United i søndagens kamp mot Newcastle. Rooney sa etter kampen at han var sikker på seier da laget tok ledelsen.

NEWCASTLE - MANCHESTER UNITED 0-2

United er fortsatt ubeseiret i årets Premier League etter sin tredje strake seier. Det var også lagets tredje kamp på rad i ligaen uten baklengs, og keeper Edwin van der Sar kunne ikke ha fått en bedre start.

Det kunne ikke Ruud van Nistelrooy eller Wayne Rooney heller. Duoen var nok en gang frampå og sikret tre poeng for Sir Alex Fergusons menn. Superspissene har nå scoret fem mål på tre kamper for United.

- Jeg var sikker på seier da vi tok ledelsen, sa Wayne Rooney til SkySports etter kampen.

-Mer fart i andre omgang
Sir Alex Ferguson var av samme oppfatning.

- Newcastle var veldig besluttsomme, og veldig vanskelig å bryte. Vi fikk mer fart på ballen i 2. omgang, noe vi trengte, for det gikk altfor sakte før pause. Det var ingen stor kamp fra vår side, men så snart vi kom foran, følte jeg meg trygg, sa Sir Alex Ferguson til BBC etter kampen.

Den første store sjansen i kampen kom etter tretten minutters spill. Celeste Babayaro slo inn fra høyre, og fant Alan Shearer umarkert midt i feltet. Spissen skjøt direkte, men rett på Edwin van der Sar. Gjestenes keeper fikk slått unna, men på returen var Albert Luque frampå og scoret. Debutanten ble imidlertid avblåst for offside, og målet ble annullert.

Manchester United kom mer inn i kampen etter hvert. Etter 38 minutters spill skapte laget en stor sjanse. Ruud van Nistelrooy spilte gjennom Cristiano Ronaldo som var på løp i feltet. Ronaldo kom aleine med Shay Given og avsluttet lavt, men hjemmelagets keeper reddet mesterlig.

- Jeg tok bare en sjanse
Vidunderbarnet Wayne Rooney sendte Manchester United i ledelsen 1-0 i det 68. spilleminuttet. Rooney snappet et utspark mellom Jean-Alain Boumsong og Steven Taylor etter dårlig kommunikasjon i Newcastle-forsvaret. Rooney scoret kontant fra midten av feltet.

- Jeg så det i luften og visste det ville bli vanskelig, så jeg tok bare en sjanse, sa Rooney om scoringen til SkySports etter kampen.

I det 90. minuttet fastsatte United sluttresultatet til 2-0. Wayne Rooney fosset frem på høyrekanten og slo mesterlig inn til Ruud van Nistelrooy i midten av feltet. Sistnevnte fikk en enkel jobb og setter ballen i nettet fra kort hold.

Følg favorittlaget på mobilen!
Ønsker du å lese de siste artiklene om ditt favorittlag, få scoringsvarsler eller last ned scoringene fra lagets kamper direkte til din mobil kan du gjøre det nå. Ved å sende kodeordet Liverpool, Chelsea, Arsenal, ManU og Tottenham til 1984 får du et bokmerke hvor du kan følge med på alt om ditt lag. Video av scoringene kommer på mobilen din svært raskt etter at ballen har gått i mål. Det er gratis å få bokmerket. Slik gjør du det: Lag en ny tekstmelding, skriv navnet på et av lagene over og send det til nummeret 1984. Like etterpå får du bokmerket du kan lagre på din telefon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere