RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ranheim.no

Rosenborg henter midtstoppertalent

Sist oppdatert:
- En veldig spennende spiller, sier Per Joar Hansen.

Rosenborg har sikret seg forsvarsstopperen Brede Moe fra Ranheim.

Det bekrefter både begge klubbene og Moe til Trønder-Avisa.

21-åringen har spilt fast for Ranheim de to siste sesongene.

- Jeg får muligheten til å vise meg fram og trøkke til i Rosenborg, som jeg har trent en del med tidligere. I tillegg har jeg alltid tryggheten om at jeg kan gå tilbake på utlån til Ranheim, sier Moe til Trønder-Avisa.

Rosenborg-trener Per Joar Hansen er fornøyd med å ha skaffet seg et alternativ på midtstopperplassen.

- Brede Moe er en spiller som tilknytter seg oss fra Ranheim i dag. Han er en hurtig midtstopper som er meget god én mot én. Han er veldig spennende fordi han har tatt alle nivåene i klubbene han har vært i. Han har hatt en fin utvikling og var en veldig god Adeccoliga-spiller i fjor. Han har også tidligere prøvd seg for oss borte mot Gøteborg i fjor, sier Per Joar Hansen til Nettavisen.

- Han er en ung og ambisiøs spiller som nå får lov til å kjenne litt på vårt miljø, og så får vi se utover vinteren, sier «Perry».

RBK har fra før Tore Reginiussen, Per Verner Rønning og Stefan Strandberg som stoppere i klubben. Sistnevnte blir først klar ved sesongstart på grunn av en operasjon i desember.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere