RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russland fikset bronsebiffen

Ottawa (NTB): Russland fikk plaster på såret da Slovakia ble slått 5-2 i bronsefinalen i elite-VM i ishockey for U20-lag mandag.

Russland tapte 5-6 på straffeslag mot vertsnasjon Canada i semifinalen etter å ha ledet 5-4 til det gjensto usle fem sekunder av ordinærtiden. Snakk om surt tap!

I bronsefinalen mot Slovakia, som kollapset i semifinalemøtet med Sverige og slapp inn fire mål i sluttperioden, fikk russerne en aldri så liten revansj da det ble seier med 5-2.

Kampen var lenge jevn. Etter to perioder sto det 3-1 til Russland, men da Nikita Filatov gjorde 4-1 med snaut ni minutter igjen av tredje periode, ble det tungt for slovakene som imidlertid slo tilbake og gjorde 4-2 gjennom Tomas Tatar tre minutter før slutt. Til slutt ble det tremålstap.

Senere i natt spilles finalen mellom Canada og Sverige. Canada har vunnet de fire siste verdensmesterskapene for juniorlag. Sverige kan få hevn etter fjorårets finaletap. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere