Setter kniven på Odd-strupen

Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX

Dag-Eilev Fagermo setter press på egne spillere, og frykter nedrykk.

TROMSØ - ODD GRENLAND 2-1:

ALFHEIM STADION (Nettavisen): Etter mandagens tap i Tromsø, er Odd-trener Dag-Eilev Fagermp klokkeklar på hva som kreves i neste kamp, hjemme mot Sarpsborg 08.

- Det er en kamp vi må vinne, sier han.

- Vil vinne? Bør vinne?

- MÅ! Det er ikke snakk om annet! Hvis ikke vi klarer å snu trenden på hjemmebane, så kommer vi til å rykke ned i høst, brummer han.

Har sviktet hjemme
Fagermo var skuffet, men på ingen måte utrøstelig, etter å ha tapt 1-2 i Tromsø.

- Det er ingen grunn til å henge med hodet etter denne kampen. Vi spilt en veldig god bortekamp, og trenger ikke å skamme oss over denne prestasjonen. Vi nektet Tromsø å komme til målsjanser, og er egentlig uheldige både i forhold til målene vi slipper inn – og i forhold til at vi ikke klarer å få med oss poeng. I det hele tatt har vi levert gode prestasjoner på bortebane så langt i år. Det er hjemme vi har skuffet. Det er på hjemmebane vi må snu trenden, og det må vi klare allerede i neste kamp mot Sarpsborg.

- Det er dramatisk å snakke om nedrykk?

- Ja, men situasjonen er jo dramatisk dersom vi ikke klarer å vinne hjemmekamper, bemerker han.

Enig med sjefen
Mattias Andersson, mannen bak Odd Grenlands reduseringsmål mot Tromsø, er enig med sjefen sin.

- Det er jo ingen som er uenig i at fire poeng etter fem kamper er alt for lite. Vi må heve oss – og sørge for å vinne kamper, sier han.

Han mener likevel ikke det er grunn til å male krisestemningen med alt for bred pensel.

- Prestasjonsmessig leverer vi ikke dårlige kamper. Jeg synes vi hadde fortjent poeng mot Tromsø. Vi jobbet veldig godt og hardt defensivt, og jeg tror scoringen min var ganske «snygg». Men det er klart; det hjelper ikke med gode prestasjoner hvis det ikke blir poeng av det. Derfor trenger vi seier i neste hjemmekamp, sier han.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.