RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTSLÅTT: Tennisprofil Simona Halep.
UTSLÅTT: Tennisprofil Simona Halep. Foto: Elise Amendola (AP / NTB scanpix)

Sjokk-exit for verdenstoeren

Ble slått ut av US Open av nummer 121 i verden.

Verdenstoer Simona Halep er allerede ferdigspilt i US Open. Fredag tapte hun for den kroatiske tennisveteranen Mirjana Lucic-Baroni i 3. runde.

Rumeneren klarte ikke å gå videre mot en motstander som er beskjedent plassert som nummer 121 på verdensrankingen. Lucic-Baroni måtte kvalifisere seg for å spille årets siste Grand Slam-turnering.

32-årige Lucic-Baroni vant 7-6 (8-6), 6-2. Halep måtte med andre ord se seg slått i to strake sett, men det var først i annet sett hun ikke hadde mer å gi.

- Dette er utrolig. Jeg hadde en kampplan som jeg trodde på. Jeg ha spilt meget bra og bare fortsatte å kjempe. Det er utrolig etter alle disse årene, sa Lucic-Baroni.

Det er første gang på 15 år at kroaten har kommet seg til 4. runde i en Grand Slam-turnering. Som 17-åring spilte hun i 1999 seg helt til semifinalen i Wimbledon.

Nederlaget var en stor skuffelse for annenseedede Halep. Hun var tapende finalist i årets Roland-Garros og tok seg til semifinalen i Wimbledon-turneringen.

Lucic-Baroni sikret seg seieren etter en halvannen time og 31 vinnerslag. I kvartfinalen møter hun italienske Sara Errani, som i sin kamp slo dobbelt US Open-vinner Venus Williams 6-0, 0-6, 7-6 (7-5). (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere