RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Falch/Scanpix

Skadsdammen heldigere enn fryktet

Sist oppdatert:
Erik Skadsdammen ligger på sykehus etter smellen han pådro seg mot Frisk Asker torsdag, men Storhamar-spilleren har det bedre enn man først fryktet.

Det skriver Storhamar på sitt nettsted. De første undersøkelsene ved sykehuset i Bærum viste torsdag kveld ingen alvorlig skade for 31-åringen.

Skadsdammen lå på sykehuset over natten for observasjon. Midtveis i bortekampen mot Frisk ble han truffet av Kiel McLeods albue. Storhamar-spilleren var omtåket da han forlot isen, og det ble fryktet at han hadde pådratt seg et kraniebrudd.

- Jeg håper å komme raskt tilbake på isen, men må ta tiden til hjelp slik at jeg er 100 prosent og ikke risikerer noe, sier Skadsdammen til Dragons.no.

I Storhamar-leiren reagerte man kraftig på McLeods ufine takling, og administrerende direktør Svein Erik Edvartsen tok til orde for minst 20 kampers utelukkelse.

Les også: - Noe av det styggeste jeg har sett

Frisk Asker vant til slutt eliteseriekampen 4-1. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere