RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (SCANPIX)

Slik spilte Norge

Norge knuste Ungarn i EMs første kvalifiseringskamp lørdag kveld. Slik spilte de norske gutta.

THOMAS MYHRE - 6. Hadde en takknemlig oppgave med lite å gjøre, og ryddet unna det som kommer. Bunnsolid, selv om han aldri ble skikkelig testet.

ANDERS RAMBEKK - 6. God kontroll hele kampen igjennom. Hadde også målgivende til Gamstens fantomscoring. Viste at han har noe å bidra med på det norske landslaget, også når Jon Inge Høiland er tilbake igjen.

ERIK HAGEN - 8 - BB. Helt sjef i den bakre fireren. Duellsterk, tent, og virket til og med sikker med ballen. En av hans beste landskamper.

BREDE HANGELAND - 7. Styrte forsvarsfireren med sikker hånd. Sterk i duellene, sikker langs bakken og løste alle oppgaver med stoisk ro. Ny god landskamp.

MARIUS JOHNSEN - 6. Viste at han er en god vikar for John Arne Riise. Flott fremspilling til Solskjærs andre scoring.

FREDRIK STRØMSTAD - 6. Frekk på det andre norske målet, og la ned en formidabel innsats den timen han fikk spille. Men satte ikke sitt preg på kampen i like stor grad som vi kanskje hadde håpet på. Men spilte seg på ingen måte ut av laget.

MARTIN ANDRESEN - 7. Hadde flott kontroll på midtbanen. Var mest synlig i det defensive arbeidet lørdag kveld, men viste at han er i form.

KRISTOFER HÆSTAD - 7. Duracell-kanin. Løper og løper og løper og løper, og bidro mye med sin opprivende spillestil. Ungarerne fikk aldri et øyeblikks ro fra Start-spilleren. Ny god kamp.

MORTEN GAMST PEDERSEN - 7. Scoret et vanvittig mål som punkterte kampen. Virker som om venstrefoten er bra innstilt for tiden, også på dødball. En av hans bedre kamper på en stund.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR - 8. Konkurrerer med Hagen om banens beste-prisen, hovedsakelig for sine to scoringer. Viste at samarbeidet med John Carew er godt allerede. Fantastisk å ha deg tilbake, Ole Gunnar.

JOHN CAREW - 7. Skulle så gjerne sett deg i målprotokollen, John, men skapte mye på egen hånd og masse rom for sine medspillere. Var sterk og rask som alltid, og spilte nok en god kamp.

DANIEL BRAATEN - 6. Kom inn den siste halvtime for Strømstad. Løp ikke like mye, men skapte hakket mer fremover på banen. Er lei av jokerstempelet, men er en herlig og anvendelig spiller i form.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere