RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerne: - Tapet betyr ingenting

Sist oppdatert:
- Jeg mister ikke nattesøvnen av dette, sier Claus Lundekvam etter tapet for Sveits. De andre spillerne er enig.

NORGE - SVEITS 0-2: ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Det var vel nesten nødt til å skje. Åge Hareide stod med ett eneste tap etter å ha vært landslagssjef i over ett og et halvt år.

Onsdag kom nummer to.

Men selv om spillerne var skuffet over prestasjonen, spesielt i 2. omgang, tror de ikke det har noe å si for de uhyre viktige kampene som kommer senere i år.

- Dette mister vi ikke selvtilliten av. I hvert fall ikke jeg, sier Steffen Iversen.

- Jjeg tror ikke det har noe å si for Slovenia-kampen, og går det ett år mellom hvert tap så må vi kanskje leve med det, sier Morten Gamst Pedersen.

- Det var ikke denne vi måtte vinne. Det er Slovenia som er viktig, fastslår Christian Grindheim.

- Sveits er et veldig bra lag. De har ikke tapt på ett år, og spilte uavgjort borte mot Frankrike. I 1. omgang hadde vi jo også sjanser til både 1-0 og 2-0, så jeg tror ikke vi får noe mindre selvtillit av dette, sier Kristofer Hæstad.

Og kapteinen selv, Claus Lundekvam:

- Vi er skuffet. Det var ikke denne generalprøven vi skulle ha, men samtidig er det bedre at det skjer i dag enn neste gang. Jeg mister ikke nattesøvnen av dette, og vi vet veldig godt at vi må prestere bedre enn dette i høst.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere