RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Spurter inn til DD-triumf?

Sist oppdatert:
Vi har god tro på at tredjevalget Arion runder til seier i Dagens Dobbel på Jarlsberg i kveld.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag

Klikk her for lørdagens V75

10 Arion er en av landets raskeste kaldblodshester, men 7-åringen må ha det på sitt vis. Mens han tidligere kunne ruse unna i tet og likevel vinne, er det smygløp og en seiersgivende spurt som er melodien nå fortiden.

Lykke Gutten-avkommet holder flott form, og selvom han står i bakspor tror vi han tar seg av den første DD-avdelingen. Hester er vant til å møte adskillig tøffere konkurrenter, og går således ned en klasse i kveld. Nest sist spurtet han enkelt ned gode hester på Bjerke. Ofte blir Hoilm-traveren sittende fast fordi han ikke må bruke speeden for tidlig, men i seiersløpet på Drammen 13. juni syntes vi han var mektig god etter å ha angrepet fra 3. utvendig 500 meter igjen. At han likevel kunne vinne den dagen tyder på at Arion kan gjøre litt mer selv nå som formen er helt på topp - og ihvertfall mot dagens litt enklere konkurrenter. Vi tror på kopi av Drammensløpet, og at H.C. Holm setter fart i den siste svingen og sveper feltet.

Leder hele veien?
I den andre avdelingen blir 4 Ebbes Igor L.J. stor favoritt, men vi har vel så god tro på innersporets 1 Only For Girls. Vi krysser begge på våre DD-bonger, og tror Forkerud-traveren vil lede dette løpet svært lenge. 6-åringen har alltid hatt kapasitet, men sist var hesten meget god til knepent tap mot gode Beverlyhills Lindy - som attpåtil fikk et kremløp. I kveld ligger det an til at Hans Petter Tholfsen styrer løpet hele veien med det nytente andrevalget.
Ebbes Igor L.J. er dog ingen kastekjepp, men en meget lunefull banditt. 5-åringen har meget stor kapasitet, men finner på mye rart i løpene og derfor står han med bare en seier denne sesongen. Klarer Frode Hamre å holde ham i skinnet hele veien kjemper Søvik-traveren garantert om seieren igjen.

Ekspertforslag
Enjoyment F. innfridde med letthet som vår DD-banker på onsdag, og vi tror på en god sjanse for Arion også. Vi har satt opp to spilleforslag på 2 rekker med hhv 50 og 200 kroners rekkepris.

Omsetningen er bare 50.000 foreløpig, og det er vanskelig å si om oddsene på rundt 15 vil holde seg. Uansett tror vi oddsen vil bli over 10 siden mange vil gardere den første avdelingen.

Kjøp en DD-bong og se løpene på nrk2 kl. 22.25 i kveld.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere