RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Start satser på 15-åring

15 år gamle Aram Khalili fra Irak har skrevet under en proffkontrakt med Start.
Sist oppdatert:

Ifølge Fædrelandsvennen har han skrevet under på en kontrakt som innebærer at han er sikret topp oppfølging fra Start, utstyrsavtale på linje med spillerne i a-stallen, samt en mindre sum penger hver måned i tre år.

Spissen skal være atletisk, storvokst og en notorisk målscorer. Han skal i utgangspunktet spille for Starts andrelag i 3. divisjon denne sesongen.

- Hvor fort kan han debutere på A-laget?

- Det vet vi ikke, men han har alle forutsetninger til å bli en toppspiller om han er villig til å legge ned det arbeidet som trengs, og har tålmodighet, sier Starts assistent-trener, Bård Wiggen, til TV 2 Nettavisen.

Selv om han får kontrakt tidlig, har det vært andre 15-åringer som har vært i skuddet hos sørlendingene tidligere. Claus Eftevaag debuterte blant annet for klubben som 15-åring.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere