RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX

Stavanger må vente

Sist oppdatert:
Ennå en gang er avgjørelsen om hvem som får sandvolleyball-VM utsatt.

Kampen om å få VM i sandvolleyball i 2009 står mellom Stavanger og Moskva. Det internasjonale forbundet skulle egentlig avgjort hvem som skulle få mesterskapet, i november.

Nå har de utsatt avgjørelsen to ganger. Det skriver Aftenbladet.no . Da den pengesterke spilleren Bjørn Maaseide, Odd Langhelle i World Event og Stavanger-ordfører Leif Johan Sevland leverte inn søknaden trodde de at de skulle få svar i slutten av november.

Deretter ble fristen satt til midten av desember. Men nå må Stavanger trolig vente til januar før avgjørelsen faller. Stavanger har i en rekke år vært vellykkete verter for en runde i verdensserien.

Arrangøren i Stavanger ble i begynnelsen av desember kontaktet av det internasjonale forbundet som ville oversende et kontraktsforslag for mesterskapet i 2009.

– Vi er nesten nødt til å tolke dette positivt. Det betyr at vi er med i racet om å få VM. Det er godt mulig at den andre søkerbyen, Moskva, har fått samme beskjed, men dette betyr i alle fall at vår søknad blir behandlet på alvor, sa Maaseide til Aftenbladet.no 8. desember.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere