RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Stavrum varsler kynisme

Molde-trener Arild Stavrum mener at laget ble for ivrige framover mot Vålerenga. Nå vil han spille mer kynisk på bortebane.

(Klikk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): VÅLERENGA-MOLDE 2-0:

Molde skapte tre, fire store sjanser mot VIF, blant annet skjøt Øyvind Gram i stolpen og Rob Friend brassesparket over. Men idet de trodde på scoring, kom baklengsmålene i stedet.

- Vi ofret for mye framover, og det ga oss trøbbel bakover. Og det må vi lære av, sier Stavrum til TV 2 Nettavisen.

- VIF effektive
Mot et nykomponert VIF-forsvar uten Kjetil Wæhler og Ronny Johnsen, var Molde farlig frampå i begynnelsen av kampen. Med litt marginer kunne både Friend og spisskollega Madiou Konate scoret i løpet av det første kvarteret.

- Jeg synes vi spilte bra hele veien, bortsett fra forsvarspillet på det andre målet. Vålerenga var effektive og scoret omtrent på de sjansene de fikk, sier Stavrum.

Den ferske Molde-treneren mener laget må bli enda mer kyniske på bortebane etter flere tap på fremmed gress.

- Vi må bli bedre til å variere spillet på bortebane og ikke bli for ivrige framover. Vi må tenke på balansen, sier Stavrum

Frustrert Friend
Molde-spissen Rob Friend fikk en tøff kamp på Ullevaal, og var i mange harde dueller med VIF-forsvaret. I stedet for å belønnes med scoring, måtte han tåle å få et gult kort etter en nedskalling av André Muri.

- Vålerenga gjorde det svært vanskelig for oss, og vi fikk ikke mye hjelp av dommeren heller. Jeg ble holdt gang på gang i trøya, sier Friend.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere