RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Håkon Mosvold Larsen (Scanpix)

Steira gjør som Northug

Kristin Størmer Steira reiser ikke til Finland.

Kristin Størmer Steira har, i likhet med blant andre Petter Northug, bestemt seg for å stå over verdenscuprennet i Lahti.

– Etter å ha drøyd avgjørelsen i det lengste, bestemte jeg meg i dag tidlig for ikke å dra til Lahti. Grunnen er at jeg siden tirsdag har hatt vondt i halsen, skriver langrennsløperen på sin egen blogg.

Hun sier imidlertid at formen er bedre allerede, men ønsker ikke å risikere noe med tanke på det som skal skje i Sverige allerede kommende onsdag.

– Jeg vil heller prøve å bli ordentlig frisk til mini-touren i Sverige, skriver hun.

Mens resten av verdenseliten skal kjempe om poeng i 10 kilometer fellesstart og sprint, velger Størmer Steira heller å dra på hytta for å restituere seg og gå noen rolige skiturer.

Også Northug og svenske Marcus Hellner har valgt å stå over fellesstarten og sprinten i Finland. Trønderen var i stedet på Fredrik Skavlands talkshow torsdag kveld.

Northug skylder også på sår hals og en utslitt kropp etter VM, men skal etter planen gå verdenscupavslutningen i Sverige.

(ANB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere