RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kaja Marie Snare / Mediehuset Nettavisen

Steira reiser hjem fra Tour de Ski

Tar ingen sjanser inn mot OL.
Sist oppdatert:

Kristin Størmer Steira reiser hjem fra Tour de Ski på grunn av irriterte luftveier.

Den norske jenta lå som nummer elleve i Tour-sammendraget etter fredagens jaktstart, men velger nå altså å forlate touren.

- Jeg drar hjem fra Tour de Ski på grunn av irriterte luftveier. Det er ikke noe dramatisk, sier Steira i en pressemelding.

- Jeg skulle svært gjerne ha gått de to siste rennene, men vet at det ikke er særlig smart med tanke på det som skjer senere i sesongen, sier hun videre.

Sesongens store mål for Steira er Sotsji-OL i februar.

Steira uttalte til Nettavisen før sesongstart at det kun er medalje i OL som teller.

- Det er jo OL som blir det store i år. Alt jeg gjør kommer til å være kynisk opp mot OL. Det å kunne ta med seg en medalje derfra er jo målsetningen. Jeg kan ikke si noe annet, og det er helt klart individuell medalje jeg ønsker, sa hun til Nettavisen.

Langrennsesset reiser hjem for å ikke ta noen sjanser på at sykdommen utvikler seg og påvirker hennes medaljesjanser i mesterskapet.

- Kristin reiser hjem til Norge for å bli 100 prosent restituert i luftveiene. Kroppen fungerer ok, men luftveien må være helt i orden for optimal innsats i sporet, sier landslagstrener Egil kristiansen.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere