RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stiller i OL tross morens død

Vancouver (NTB-Reuters): Joannie Rochette stiller i OL-konkurransen i kunstløp selv om moren hennes døde plutselig i helgen.

Den canadiske kunstløpstjernen trente søndag i OL-hallen, bare noen timer etter at hun fikk sjokkbeskjeden om at moren Therese døde av hjerteinfarkt.

24-åringen ble vekket klokka seks søndag morgen da faren Normand kom til deltakerlandsbyen med den triste beskjeden. Rochettes foreldre ankom Vancouver lørdag, og natt til søndag ble 55-årige Therese Rochette dårlig. Hun ble sendt til sykehus, men livet hennes sto ikke til å redde.

- Joannie har besluttet at hun vil konkurrere i OL, og hun vil følge treningsprogrammet sitt. Det gir henne noe å holde fast i på et vanskelig tidspunkt i livet hennes, sa William Thompson, som er direktør i Canadas skøyteforbund.

Rochette gikk på isen tre minutter etter resten av løperne i hennes gruppe under treningen søndag. Hun falt i sitt første forsøk på et trippelhopp, men greide senere flere trippelhopp.

Mens musikken for kortprogrammet hennes ble spilt, valgte hun å konsentrere seg om ulike tekniske øvelser. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere