RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Storhamars seiersrekke brutt

Sist oppdatert:
Storhamar hadde ikke tapt på elleve kamper før oppgjøret mot Stjernen i Fredrikstad søndag.

- Det var en meget god kamp mellom to sterke lag, spesielt offensivt, og resultatet gjenspeiler ikke det fine offensive spillet, oppsummerer Storhamars Mads Hansen 2-1-tapet for fredrikstadlaget.

Før søndagens kamp hadde Storhamar plukket imponerende elleve tre-poengere på rad, men trærne vokser som kjent ikke inn i himmelen. Heller ikke på Hamar.

- Det er klart vi er skuffet over resultatet, og det er spesielt skuffende å avgi poeng mot tabelltoeren. Det positive er imidlertid at vi får en ny sjanse til å slå dem allerede i morgen, og må ikke vente en hel uke på å få revansje, forklarer Hansen, som fortsatt topper poengligaen i eliteserien med 34 poeng.

Henrik Blomqvist og Henric Høglund scoret målene for hjemmelaget Stjernen, mens Storhamars Jaakko Harikkala utlignet midtveis i siste periode, før Stjernen altså kom tilbake.

Øvrige resultater søndag:

Comet 3 - 2 Stavanger
Manglerud Star 1 - 3 Lillehammer
Sparta 2 - 4 Vålerenga
Trondheim 3 - 2 Frisk Asker

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere