RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Suksessen fortsetter?

Sist oppdatert:
Sportspill spilte inn 17 000 kroner i lunsjløpene i Norge i forrrige uke, og vår lunsjbanker på Forus i dag opplever også stor suksess om dagen!

Sportspills meny tirsdag:
V4 Åby: Persson også tirsdag

Lunsjtrav Forus: Suksessen fortsetter

Oddstips 1: Lille har kapitulert

Oddstips 2: United hviler stjernene

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Åby i Sverige og på Forus her hjemme, mens det på kvelden tilbys spill til dobbel V5 på Momarken her på berget og V65 på Axevalla travbane i Sverige.

Vi har som vanlig tips til alle stevnene på tirsdagene, og i lunsjen på Forus jakter vi nye lunsjgevinster. Det ble nemlig 9 586 kroner innspilt i lunsjen forrige mandag, og vi fulgte opp på torsdag med nye 7 338 kroner innspilt.

Det ser dermed ut til at vi har et godt tak på disse kjøringene midt på dagen, og i dag satser vi på at 1 Sylv Spika i V5-1 følger opp suksessen fra lørdag. Hun var da en kruttsterk V75-vinner på 28.1 over 2610 meter, og vi synes hun vant veldig lett den gangen.

Holdt strålende form i lengre tid, og når de øverige konkurrentene holder dunkel form, tror vi Alm Viktor-datteren vinner igjen. Det er en viss fare for at 6-årshoppa kan bli overflydd ned startsiden, men med kun ni hester i løpet løser det seg normalt likevel.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 7-8-9-4-6 C: 2-3-5

Innleveringsfrister Forus
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-2, 1600 meter autostart
Et litt åpent sprintløp støter vi på i den andre avdelingen, men fem hester hever seg litt over mengden. Piler til tet gjør 5 Viking Generalen, og på sitt beste leder 6-åringen rundt om Vant sprettlett på fine 15.1 over aktuell distansen i den fjerde siste starten, men etter det har det blitt galopper (kommer nå ut etter litt pause og behandling).

Positiv til tredje på 20.1 full vei var 7 Thai Orlando i debuten for Åsbjørn Tengsareid i snødrevet i Bergen i den siste starten, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt. Uforandret fin form holder 9 Lamborgini Face (sprint er dog trolig ingen fordel), mens både 4 Express Salt og 11 Viva Vici skal kunne duge godt i dette løpet.

Vår rangering V5-2: A: 5 B: 7-9-11-4 C: 1-6-2-8-12-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-3, 2040 meter autostart
Urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag på farten i den tredje avdelingen, og bred gardering virker som en fornuftig løsning. Et løp på det jevne til femte på 19.3 full vei gikk 2 Maksi Lane etter lang pause i den siste starten, men løp i kroppen kan ha gjort godt. Kraftig kuskeforsterket med Åsbjørn Tengsareid, og sporet er perfekt i dag.

Annonse: Grøstad/Lerum har sjekket arkivet og byr på en herlig tipsene i V5-3 til 15 ganger pengene

Det gikk tidlig litt store ord om 7 Alo Star tidligere i år, men 3-åringen har skuffet en hel del. Kommer nå tilbake etter litt pause, og da kan han fort være forbedret. Stabil og god er 1 Hot To Handle, og sporet er fint i dag. Positiv i den siste starten var 6 Cita Baggi (fjerde), mens 11 Lady Vegas også skal være av de bedre i dette løpet.

Vår rangering V5-3: A: 2 B: 7-1-6-11 C: 4-3-9-5-8-10

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4, 2040 meter autostart
Vi synes vinnerkandidatene er mange i dette varmblodsløpet i den fjerde avdelingen, men fremst setter vi tetløpende 2 Tres Bien. Ikke som best i den siste starten, men 6-åringen har alltid vært veldig variabel. Vant på fine 14.9 over en sprint i den tredje siste starten, og på sitt beste leder Buvetier D`aunou-sønnen et slikt løp rundt om.

En god hest i grunnlaget sitt er 1 Pan D.K. snakk om, men sporet er litt sjanseartet for 5-åringen i dag. Tilbake etter litt pause kommer 3 O`Flying med uviss form, mens formen er litt stigende på 10 Staro Cornflakes. Fin kapasitet er det på 7 Guitar Man (matchet i tøffe lag i det siste), mens 12 Why Not Lucky holder helt hysterisk form.

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 1-3-10-7-12 C: 6-11-8-4-5-9

V5-5, 2040 meter autostart
Vi finner tre vinnerkandidater i dette varmblodsløpet som avslutter denn rebusen, og på sporfordelen må 2 Seaman settes fremst. Vant lett på 17.0 full vei i den nest siste starten, og vi synes innsatsen til sølv på 16.4 full vei fra ”dødens” i et V75-løp i den siste starten var solid. Kan få tidlig tet i dag (dog også en viss fare for "dødens"), og da blir han i så fall ikke lett å slå.

Tøff å stå i mot til slutt kan dog steingode 10 Black Credit vise seg å bli, og 5-åringen som har vunnet fem av ni starter i år er snakk om en opplagt vinnerkandidat (fjerde på fine 15.6 full vei i den siste starten). Positiv til sølv på 18.2 full vei var 4 Diamond Va Bene i den siste starten, og det er ikke helt utenkelig at kusk Svein O. Wassberg prøver seg i tet.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 10-4 C: 3-6-9-7-5 D: 12-1-8

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere