RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svensk krav: Kim må inn

Sist oppdatert:
Dagen etter det pinlige resultatet i åpningskampen, har svenskene funnet vinneroppskriften mot Paraguay.

Før VM mente svært mange svensker at Kim Källström burde være selvskreven på den svenske midtbanen under VM. Likevel måtte 23-åringen starte på benken, og se Anders «Medel-» Svensson stille på hans plass.

Det er et det mange som reagerer på dagen, etter de blå-gule måtte nøye seg med 0-0 mot Trinidad og Tobago.

- Anders Svensson er nå sannsynligvis så ute av balanse at det ikke går an å benytte ham, hans pasninger (mot Trinidad & Tobago) så vi ikke mye til og han var ofte feilplassert, skriver Aftonbladet.

Som til de gangs fremhever behovet for å starte med Källström i neste kamp om fire dager.

- Lagerbäck er tvunget til å bruke Kim Källström mot Paraguay. For hans lekre presisjonspasninger, for hans harde skudd, for hans vinnermentalitet – og for det trengs en ledertype.

PS! Den svenske fansen ser ikke ut til å være uenig i kravet fra den betydningsfulle, svenske avisen. Etter den skuffende innsatsen i går, hadde en av de svenske supporterne i Dortmund benyttet en kraftig tusjpenn. Bak på sin svenske landslagstrøye hadde han strøket ut navnet Svensson – og skrevet «Källström» med store bokstaver i stedet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere