RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Daniel Munoz (Reuters)

Syv strake for Radwanska

Sist oppdatert:
Agnieszka Radwanska er klar for semifinalen.

Polske Agnieszka Radwanska tok sin sjuende strake seier og er klar for semifinalen i Sydney International i tennis.

Hun har fått en flott oppkjøring til Australian Open etter at hun også gikk til topps i Auckland-turneringen i forrige uke.

Onsdag satte hun italienske Roberta Vinci utenfor i Sydney. Radwanska, som er ranket på fjerdeplass i verden, vant kvartfinalekampen med 6-4, 7-5. hun brukte ikke mer enn halvannen time på å sette den italienske spilleren utenfor. Vinci er ranket på 16.-plass i verden.

Nå skal Radwanska ut mot enten kinesiske Li Na eller amerikanske Madison Keys i semifinalen i Sydney, og ingen av dem bør være umulige å slå for den polske toppspilleren.

- Jeg føler meg veldig bra så langt i år, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg er fornøyd med de resultatene jeg har oppnådd. Nå har jeg sju seirer på rad, og jeg er innstilt på å fortsette på dette vinnersporet, sa Radwanska etter onsdagens seier.

Hun sa også at det er første gangen hun lader opp til en Grand Slam-turnering med to store internasjonale turneringer.

I den andre kvartfinalekampen som ble spilt onsdag ble det seier til slovakiske Dominika Cibulková over italieneren Sara Errani. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere