RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry forlenger med Chelsea

Sist oppdatert:
Chelsea-kaptein John Terry signerte tirsdag en ny femårskontrakt med London-klubben.

23-åringen hadde fortsatt mer enn tre år igjen av hans nåværende kontrakt med Chelsea, men valgte likevel å fornye kontrakten allerede nå.

Forsvareren har vært en nøkkelspiller for ligalederen denne sesongen. «Blues» har bare sluppet inn tre mål på tolv seriekamper, og er allerede klar for avansement i Champions League.

John Terry leverte solid innsats i Englands midtforsvar under sommerens EM i Portugal, da han vikarierte for en suspendert Rio Ferdinand. Det var det store gjennombruddet internasjonalt, for en spiller som tidligere i karrieren gjorde seg vel så bemerket utenfor banen.

Sammen med Jody Morris, tidligere lagkamertat i Chelsea, ble Terry i 2002 tiltalt for å ha angrepet en dørvakt på en nattklubb i London. Begge ble frikjent syv måneder seinere.

Terry og Morris var også blant fire Chelsea-spillere som ble bøtelagt etter å ha vært involvert i et fylleslag på et hotell ved Heathrow i september 2001.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere