RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti strake for Liverpool

Sist oppdatert:
Liverpool fortsetter å vinne. I hovedrollen: Peter Crouch.

LIVERPOOL - WBA 1-0: Liverpool presset West Bromwich tilbake hele førsteomgangen, og holdt til tider et forrykende tempo i spillet.

Men bortelaget, som overrasket ved å slå Tottenham sist, kjempet knallhardt for å nekte de røde et ledermål. Steven Gerrard og Harry Kewell hadde flere gode forsøk, men Thomas Kuszczak i WBA-målet var i det umulige hjørnet.

Dermed måtte det en to meter lang spiss til for å få hull på byllen. Peter Crouch er i ferd med å gjøre alle floppe-spådommer til skamme, og headingen hans på Kewells innlegg var utagbar for Kuszczak.

Nøyde seg med ett
Hjemmelaget fortsatte å trykke på for å avgjøre kampen, men tross flere frispark fra gode posisjoner kom aldri mål nummer to.

West Bromwich klarte aldri å true José Reina i Liverpool-buret, og hjemmefansen på Anfield kunne juble for lagets tiende strake seier i Premier Leage. På disse kampene er det kun Evertons James Beattie som har klart å score på Reina.

John Arne Riise spilte hele kampen på Liverpools venstreback, og bidro villig fremover med innlegg og gode skuddforsøk. Riise hadde blant annet en avslutning i stolpen tidlig i kampen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere