RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.poker.no

Tidenes største pengepremie

Sist oppdatert:
Fredag kveld startet poker-VM og kampen om den største premiepott i verdenshistorien.

Les mer om poker her!

LAS VEGAS (TV 2 Nettavisen): Det er ventet at vinneren av årets hovedøvelse i poker-VM kan dra hjem med ti millioner dollar. Det er i så fall den største pengepremie innen sport noensinne.

Den forrige rekorden ble satt i fjorårets VM. Da vant Joe Hachem 7,5 millioner dollar.

Til sammenligning vant Rafael Nadal 940.000 euro da han gikk til topps i French Open tidligere i år. Det var tidenes største pengepremie i tennis. Og Tiger Woods fikk 1,338.480 dollar for seieren i British Open nylig.

Rundt 100 nordmenn deltar i kampen om førstepremien på 10 millioner dollar. Det er 8.570 spillere med, ifølge siste grovtelling.

Turneringens første heat startet fredag klokken 21.00 norsk tid. Første spilledag er delt opp i fire heat, på grunn av det store antallet deltakere. Det betyr at første dag ikke er ferdig før tirsdag morgen norsk tid.

TV 2 Nettavisen er til stede i Las Vegas og vil naturligvis følge ekstra godt med på nordmennen. Vi har en egen blogg, en egen drømmeliga, masse artikler og en bildekarusell du kan kikke på nederst i denne artikkelen. Norsk Pokermagasin har flere tv-intervju og poker.no følger turneringen direkte.

Åge Spets inspirerte de andre norske spillerne med sin fantastiske innsats i den siste oppvarmingsøvelsen, $1.500 No Limit. Trønderen fikk 1,1 millioner kroner for fjerdeplass i turneringen hvor 2803 spillere deltok.

Nå gjenstår det bare å se om pokernasjonen Norge klarer å følge opp i hovedøvelsen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere