RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Tiger Woods: - Veldig spent

Golfstjernen håper igjen å slå verdenseneren.

Tiger Woods har avslørt at han innleder sesongen sin i Abu Dhabi. Det er andre året på rad han innleder sesongen sin i Emiratene.

Amerikaneren, som har vunnet 14 majorturneringer i karrieren til nå, kommer til å møte iren og verdenseneren Rory McIlroy i Abu Dhabi-turneringen, som har en samlet prispott på 2,7 millioner dollar. Turneringen starter 17. januar.

- Det er klart jeg er spent på å komme i gang igjen. Nå håper jeg at de gode øktene jeg har hatt på trening i det siste vil fortsette i konkurransen, sier Woods på sin egen nettside.

Det er også klart at Tiger Woods vil spille i flere av PGA-turneringene etter at han er kommet seg gjennom sesongåpningen.

I fjor vant 37-åringen tre PGA-turneringer, noe som gjør at han før 2013-sesongen starter for ham står med 74 PGA-seirer totalt. Han har los på rekorden til Sam Snead, som stoppet på 82 PGA-seirer. Det er rekord.

Tiger Woods sier også at han har tatt sikte på å stille i alle de fire majorturneringene i golfsirkuset i 2013, men ytterligere detaljer om turneringsprogrammet sitt har han foreløpig ikke gitt. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere