RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til finale etter to tie-break

Sist oppdatert:
Tim Henman vant 12 game i løpet av to sett, men tapte allikevel kvartfinalen i den pågående store innendørsturnering i Nederland mot hardtservende Mario Ancic fra Kroatia.

Ancic kombinerte effektive server med intelligente returer, og sendte engelske Henman hodestups ut av turneringen fredag. Kroaten vant 7-6, 7-6, og møter dermed førsteseedede Roger Federer i semifinalen.

- Det er lenge siden jeg spilte mot Roger. Han er nummer 1, og vant veldig mye i fjor. Men jeg føler meg rimelig selvsikker. Jeg tror jeg må være veldig aggressiv for å vinne, sier Mario Ancic til Ananova.

I tie-breaket i det andre settet gikk Ancic opp i en 3-0-ledelse med en nydelig lobb. Henman kom sterkt tilbake og utlignet til 3-3, men Ancic vant til slutt 7-4.

Klar for semfinale er også svenske Thomas Johansson. Han slo Radek Stepanek fra Tsjekkia 6-2 7-6. Johansson møter en annen kroat i semifinalen; Ivan Ljubicic.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere