RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tok kvelertak på sønnens trener

Sist oppdatert:
Da sønnen ikke fikk spille, gikk faren til angrep på 9-åringens hockeytrener. Resultatet var nær ved å bli fatalt.

Hendelsen ryster Canadas ungdomshockey, som allerede før overfallet søndag hadde en livlig debatt gående om hvordan hockey-foreldre påvirker barna og spillet.

Ifølge politirapporten tok mannen seg over plexiglasset i første periode og tok tak i nakken til trener Mark Teskey. Hockeytreneren ble deretter tvunget i kne. Etter at andre tilskuere fikk vekk faren, og etter at treneren fikk pusten tilbake, ville han ikke skuffe laget, så han fortsatte å lede kampen.

- Faren tok seg en gang til over plexiglasset og tok tak rundt Teskeys nakke til han fikk en blackout, sier juniorhockey-ligaens president, Harvey Shapiro, til Toronto Star.

Årsaken til farens vrede, var at treneren har en regel som sier at spilleren som misser en trening, må sitte på benken i flere bytter enn vanlig i neste kamp. Det syntes faren var en dårlig regel.

Nå blir han tiltalt for angrepet. Trolig blir han bannlyst fra alle hockeykamper i fremtiden.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere