RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Knut Fjeldstad (Scanpix)

Toppdommer vil ha videodømming

Sist oppdatert:
Premier League-dommeren Graham Poll er positiv til å innføre videodømming på målstreken, og mener han har de fleste toppdommerne med seg. Hva mener du?

I lørdagens kamp mellom Watford og Chelsea (2-2) tok hjemmelaget Watford ledelsen etter fem minutters spill. Heidar Helgusons heading gikk i tverrliggeren og ble dømt over mål av dommer Alan Wiley og hans assistent Dave Bryan.

Videobildene viste imidlertid at ballen aldri var inne.

- De fleste, hvis ikke alle, dommerne er positive til å bruke moderne teknologi i slike tilfeller, sier Graham Poll til Daily Mail.

Han får støtte av Chelsea-manager Claudio Ranieri.

- Jeg gjør feil. Det samme gjør spillere, dommere og linjemenn. Men før eller siden må alle, spesielt i Premier League, ha et kamera som avgjør om det er mål eller ikke, sier Ranieri.

- Det er ikke fordi dette nettopp skjedde oss, men for fotballen generelt. Det ville vært veldig interessant for fansen, akkurat som i tennis, mener Ranieri. Han understreker at videodømmingen bør begrenses til å avgjøre om det er mål eller ikke.

Det engelske fotballforbundet insisterer på at en slik endring i spillet må avgjøres av det internasjonale fotballforbundet FIFA.

Hva mener du? Si din mening i kommentarfeltet under.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere