RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Ramos / Getty Images

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er dette erstatteren til Evra?

Patrice Evra ser ut til å være ferdig i Manchester United etter denne sesongen. David Moyes planlegger å erstatte franskmannen med Alberto Moreno fra Sevilla. 21-åringen er spådd en lysende fremtid på fotballbanen.
(Daily Express)

Har du hørt om «den nye Robben»? Richairo Zivkovic blir i alle fall sammenlignet med Arjen Robben. Zivkovic, som er 17 år gammel, spiller for tiden i Groningen i Nederland, men skal være ønsket i Manchester City.
(Daily Mirror)

Både Arsenal, Manchester United og Southampton ønsker å forsterke midtbanen i januar. Øverst på listen for klubbene står Ever Banega, som for tiden spiller i Valencia. 25-åringen har nå bekreftet at han ønsker å flytte på seg ved neste anledning.
(Daily Express)

Tidligere Chelsea-manager, Rafael Benitez, ønsker å hente en av sine tidligere elever til Napoli. Chelsea-spiller Cesar Azpilicueta er mannen Benitez har sett seg ut som forsterkning i de bakre rekker.
(Daily Star)

Sporting Lisboa har satt en prislapp på seks millioner pund på Diego Capel. Arsenal, Liverpool, og ikke overraskende Tottenham skal være interessert i 25-åringen.
(Daily Express)

Abdisalam Ibrahim har denne sesongen vært utlånt fra Manchester City til Strømsgodset. Unggutten kan søndag være med på å sikre seriegull for Godset, men det er ikke det eneste han kan glede seg over. Everton, Hull og Crystal Palace skal være interessert i å kjøpe Ibrahim i januar.
(Daily Star)

Muskelbunten, Gabriel Agbonlahor, er meget sugen på å skrive under på en ny avtale med Aston Villa. Han nåværende kontrakt utløper sommeren 2015.
(Birmingham Mail)

Til slutt tar vi med at Arsenal-legende Robert Pires har fortalt at han kan ta del i Indian Super League neste år. Ligaen skal etter sigende starte opp i 2014.
(ESPN)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere