RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: KAI PFAFFENBACH (Reuters)

Tre helnorske dueller

Alle nordmennene klarte å kvalifisere seg til rennet i Innsbruck.
Sist oppdatert:

Nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirchen var en liten nedtur for de norske hoppgutta, med Anders Bardal som beste nordmann på en niendeplass. Det skal revansjeres i Innsbruck onsdag.

Tirsdag var det kvalifisering, og alle nordmennene kom seg helskinnet igjennom. Rune Velta gjorde en solid innsats, og ble nest best av de som ikke var forhåndskvalifisert etter et hopp på 122,5 meter.

Anders Bardal gjorde også et godt hopp på 124 meter og ble fjerde best totalt på samme poengsum som den suverene lederen av hoppuken, østerrikske Gregor Schlierensauer.

Resultatene fra kvalifiseringen førte til at det blir helnorske dueller i onsdagens renn. Bjørn Einar Romøren møter Kenneth Gangnes, mens Atle Peders Rønsen må ut mot Rune Velta og Johan Remen Evensen skal ut mot Anders Bardal. Vegard Sklett skal møte finske Anssi Kuivuranta.

Nettavisen fulgte kvalifiseringen direkte:
(PQ = forhåndskvalifisert)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere