RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2 på guttetur

Sist oppdatert:
Rundkfunk@tv2.no-gjengen forlot onsdag Bergen i en bobil, på vei mot Tyskland. I en måned skal de kjøre rundt og lage tv av... ja, det de støter på.

Joika i Tyskland
Alle har vel sett en tysk familie kommer forvirret inn i Bergen sentrum i en bobil. Nå snur tre TV 2-ansatte situasjonen på hodet. De tok farvel med Bergen onsdag, med bobilen full av Joika-kaker og lys lapskaus. I ekte tyskerånd tenker de å være selvforsynt på hele turen.

Det er ikke bare spising som skal foregå inne i bilen. De skal også redigere sakene sine der, før de sender dem avgårde til TV 2 Nyhetene.

Neste uke setter de også opp en blogg, slik at man kan følge dem daglig på TV 2 Nettavisen.

VM uten ball
De tre kommer til å være både høyt og lavt i sin jakt på saker. Planen er enkel og grei: De skal farte rundt og ta pulsen på det som skjer rundt dem. Det skal ikke handle om fotball, men hva som skjer i Tyskland under fotball-VM.

Har du tips eller meninger om hva tre unge herrer, Bent skjærstad, Torbjørn Brandeggen og Roy Tore Jensen, bør gjøre i Tyskland, kan du nå dem på mailen rundfunk@tv2.no.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere