RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen (Scanpix)

Uklar Rudi-fremtid

Sist oppdatert:
Petter Rudi er bosmanspiller, og det er slett ikke sikkert at han signerer en ny kontrakt med Molde.

Moldes Petter Rudi (33) er lite villig til å snakke med klubbledelsen om en ny kontrakt, og nå kan den tidligere Sheffield Wednesday-spilleren følge Stian Ohr ut portene av Aker Stadion.

- Han har så langt ikke gitt oss et klart signal om at han vil spille for MFK i framtida, og vi sitter ikke og venter på at Petter skal bestemme seg for hva han skal gjøre neste år, sier direktør Tarje Nordstrand Jacobsen til Romsdals Budstikke.

Dermed ser MFK seg rundt etter andre alternativer på midtbanen.

- Han er innforstått med at vi ser oss om etter alternativer. Hvis vi signerer noen i mellomtida, er det ikke sikkert at det er rom for Petter i stallen på et seinere tidspunkt, sier Jacobsen.

Direktøren understreker likevel at det på ingen måte er satt strek over muligheten for at Rudi vil forlenge avtalen med moderklubben.

- Vi er mest opptatt av laget og sammensetninga av hele troppen for neste år. Så vil det vise seg om han og vi finner ut av begge parter ønsker å fortsette samarbeidet, sier Nordstrand Jacobsen.

Klubbnomaden Rudi har tidligere spilt for Gent, Perugia, Sheffield Wednesday, Lokeren, Germinal Beerschoot og Austria Wien. Han har ti sesonger bak seg i MFK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere