RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen

Vikersundbakken sliter økonomisk

Gjelden er på 20 millioner, skriver Bygdeposten.

Arrangørene i Vikersundbakken sliter økonomisk. Nå drives alt på dugnad.

Kassa i skiflygingssystemet er tom. Fire personer har sluttet eller blitt sagt opp.

- Stiftelsen Vikersund Hoppsenter, som eier selve hoppanlegget, har ikke fått oppgjør etter vinterens (verdenscup)renn og det betyr at vi sitter i en vanskelig økonomisk situasjon, sier Modum-ordfører Terje Bråthen til Bygdeposten.

Han sitter i styret. Inntil nylig fungerte han også som leder. Heller ikke hos arrangøren for selve rennene er det penger igjen i kassa. Det er ikke økonomi til å ha ansatte der heller.

- Vi håper selvsagt å finne løsninger slik at vi kan få dette på plass igjen, men vi er ikke der, sier styreleder Albert Kr. Hæhre i Flying Team Vikersund.

Gjelden til stiftelsen og Flying Team er ifølge lokalavisen på 20 millioner kroner. Nå jobbes for å få statlige midler til nasjonalanlegget for skiflyging. Vikersundbakken har ikke fått driftsstøtte siden 2010. Neste verdenscuprenn i Vikersund er satt opp i 2015. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere