RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(FOTO: MORTEN HOLM7SCANPIX)

Viking nær målmaskin

Sist oppdatert:
Viking er i forhandlinger med FC København-angriperen Peter Ijeh (29) om en overgang.

- Jeg kan bekrefte at vi er i dialog med en spiss og hans klubb, men vil ikke si hvem det er, sier Vikings sportslige leder, Egil Østenstad.

Hemmelige forhandlinger
TV 2 Sporten vet imidlertid at det er den nigerianske storscoreren Peter Ijeh Viking er i ferd med å hente til klubben. På samme måte som da Viking nylig signerte Odense-spilleren Søren Berg - overgangen og forhandlingene skjer i all hemmelighet - uten at klubbene vil bekrefte noe som helst.

TV 2 Sporten vet at Peter Ijeh allerede har vært på besøk og sett på forholdene i Stavanger. FCK-spissen har to år igjen av kontrakten med den danske seriemesteren, men både spiller og klubb stiller seg positive til en overgang til Viking.

- Ijeh har god teknikk og er vanvittig sterk i kroppen. Han kan til tider virke sløv, for så å slå til med noe magisk. Han er utrolig god som møtende spiss, sier lagkamerat Brede Hangeland til TV 2 Sporten.

Gjenforenes med Prahl
Peter Ijeh kom fra klubben Julius Berger til svenske Malmö. Der hadde han nåværende Viking-trener Tom Prahl som sjef. Ijeh tok Allsvenskan med storm - og banket inn mål i rekordtempo.

Etter et opphold i IFK Göteborg, havnet 29-åringen i FC København. I fjor var han langtidsskadd med brudd i foten, men siden november har han vært tilbake for fullt.

I FCK har han spilt 28 kamper og scoret sju mål. Han har bare vært i startelleveren elleve ganger. Marcus Allbäck og Alvaro Santos holder ham ute av FCK-angrepet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere