RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
PREGER STEMNINGEN: Marte Høie Gjefsen merker at det er færre skandinaver rundt på verdenscuprennene i skicross. Svenske Anna Holmlund ligger fortsatt lavorlig skadd på sykehus etter ulykken før jul.
PREGER STEMNINGEN: Marte Høie Gjefsen merker at det er færre skandinaver rundt på verdenscuprennene i skicross. Svenske Anna Holmlund ligger fortsatt lavorlig skadd på sykehus etter ulykken før jul. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Gjefsen kjenner tomrommet: - Jeg tenker så klart på Anna

Svenske Anna Holmlund er fortsatt ikke kommet til bevissthet.
Sist oppdatert:

Verdenseliten i skicross er tilbake i bakken etter tre ukers pause.

På startstreken mangler svenske Anna Holmlund som ikke er kommet til bevissthet etter uhellet i Italia før jul.

Den norske skicrosskjøreren Marte Høie Gjefsen opplevde dramaet på nært hold da Holmlund skadet seg stygt. 

- Jeg tenker så klart på Anna, men håper jeg klarer å holde fokus på rennene og kjøre godt på ski til helga. Det er klart jeg er gira på å kjøre renn til helga, men merker også at vi kun er tre løpere fra Norge og Sverige som skal kjøre, sier Høie Gjefsen.

Holmlund er fremdeles ikke kommet til bevissthet, men puster selv. Denne uken ble hun flyttet fra intensiven til en mindre avdeling på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna utenfor Stockholm.

29-åringen slo hodet kraftig og mistet bevisstheten da hun like før jul falt i italienske Innichen. Hun måtte gjennom en hasteoperasjon for store blødninger i hjernen.

Denne helgen drar skicrossutøverne til italienske Watles. Det er de første rennene etter den dramatiske ulykken. 

Norge og Sverige samarbeider om satsingen på skicross. 

(©NTB)

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere