RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
I SAMME GJENG: Petter Northug.
I SAMME GJENG: Petter Northug. Foto: Heiko Junge (NTB scanpix)

Northug bruker samme støtteapparat

I mai krevde Petter Northugs hovedsponsor at skistjernen byttet ut sitt støtteapparat. Coop åpner nå for å la det få fortsette.

For litt over to måneder siden stilte Coop strenge krav for å fortsette samarbeidet med Northug. Trønderen skapte mye trøbbel for seg selv da han tidlig i mai kjørte bil i alkoholpåvirket tilstand.

Blant kravene var at Northug skiftet ut støtteapparatet han har hatt rundt seg siden bruddet med landslaget i 2013. Men ifølge VG ble skistjernen fulgt opp av lege Are Løset, kiropraktor Tom Magne Jonassen og treningsvenn Stig Rune Kveen under treningsoppholdet i Italia nylig. De var i fjor alle en del av Team Northug.

Avisen mener å vite at Coop var misfornøyd med apparatet rundt Northug lenge før den famøse promillekjøringen i Trondheim. Likevel fortsetter han å bruke de samme personene i forberedelsene til en ny sesong.

- Vårt krav gjaldt Nye Høyder. Vi har ikke tatt stilling til enkeltpersoner, skriver Coops kommunikasjonsdirektør Kristin Paus i en tekstmelding til VG.

Selskapet Nye Høyder sto sentralt i Northugs privatsatsing. I juni ble det klart at Northugs far John og Are Sørum Langås ikke lenger jobber for Nye Høyder. Langås er fortsatt Northugs manager. (©NTB)


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere