Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
I FORHANDLINGER: Mats Zuccarello og New York Rangers diskuterer nordmannens neste kontrakt.
I FORHANDLINGER: Mats Zuccarello og New York Rangers diskuterer nordmannens neste kontrakt. Foto: Roy Kvatningen (Mediehuset Nettavisen)

Zuccarello villig til å ofre lønn

Promotion med annonselenker

13 ting du må ha i september

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Ønsker å hjelpe New York Rangers med å forbli et topplag.

SKYTTA (Nettavisen): New York Rangers og Mats Zuccarello er i forhandlinger om en ny kontrakt. Oslogutten fullførte nettopp en kontrakt verdt cirka sju millioner kroner.

NY SPONSOR: Mats Zuccarello har inngått et samarbeid med Subaru. Tirsdag møtte de pressen i Nittedal.

Den neste kontrakten blir langt fetere.

Zuccarello fikk sitt store gjennombrudd i National Hockey League (NHL) denne sesongen. Han gjorde 59 poeng på 77 kamper og var med det best av alle som spilte på Broadway hele sesongen.

Sannsynligvis vil han kunne kreve mellom fire og 4,5 millioner dollar per sesong nå. Det passer New York Rangers dårlig, som har 23,3 millioner dollar igjen opp til lønnstaket på 69 millioner, og fortsatt må fylle 12 spillerbåser.

- Det viktigste for meg er hvor mange år kontrakten blir på, ikke nødvendigvis hvor mye lønna blir. Jeg ønsker å kunne kjempe om Stanley Cup hver sesong og vil derfor ikke nødvendigvis presse lønnen opp maksimalt, sier Zuccarello til Nettavisen.

- Men det er klart jeg hører på hva agentene sier, legger han til.

Zuccarello stortrives i New York og håper å bli værende i Rangers. Dersom partene ikke blir enige, havner kontraktsforhandlingene på bordet til et uavhengig utvalg. I så fall blir kontraktslengden kun ett år.

- Jeg håper å få tre eller fire år. Jeg vil være i Rangers. Jeg føler at jeg er blitt en del av kjernen i laget, og det sier også klubben til meg. Det gir selvtillit, og da presterer man bedre, sier 26-åringen.

Han er usikker på hvor lang tid forhandlingene vil ta.

- Det kan være ferdig i løpet av noen dager, eller det kan havne i "arbitration". Men så langt har samtalene vært positive, avslutter Zuccarello.

Mandag signerte han for øvrig en sponsorkontrakt med Subaru. Avtalen er prestasjonsbasert, så den økonomiske rammen varierer etter prestasjonene hans, men han er i alle fall sikret ny bil, både i Oslo og New York.


Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus