RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UTE: Australske Samantha Stosur er ute av Wimbledon.
UTE: Australske Samantha Stosur er ute av Wimbledon. Foto: Sang Tan (AP / NTB scanpix)

Wimbeldons første stjernetap

Sist oppdatert:
Samantha Stosur hodestups ut av turneringen.

Tidligere US Open-mester Samantha Stosur var første profilerte spiller som røk ut av Wimbledon-turneringen mandag.

Noen dager etter at hun brøt med treneren Miles Maclagan måtte den australske 30-åringen se seg slått 6-3, 6-4 av belgiske Yanina Wickmayer.

Det var ingen sensasjon at Stosur fikk problemer på Wimbledon-gresset. På 12 forsøk har hun aldri tatt seg lenger enn til 3. runde i turneringen, og hun skyldte heller ikke på trenerproblemene.

- Jeg hadde noen flotte treninger med ham, og jeg hadde en god følelse før dagens kamp, sa Stosur, som var 17.-seedet i turneringen.

– Jeg synes ikke jeg spilte dårlig heller. Det er dumt å tape tidlig i en turnering som denne, for da går det uker før jeg får spilt igjen.

Dermed får hun iallfall god tid til å finne en ny trener.

– Jeg skal begynne å tenke på det nå. Jeg vil ikke bare ta den første og beste, sa Stosur, som får nye sjanser til å hevde seg på gress i doubleturneringene i Wimbledon. Hun spiller med Flavia Pennetta i kvinnedouble og med Nenad Zimonjic i mixed double.

Hun var ikke eneste seedede spiller som røk ut i kvinnesingle i turneringens første timer. 18.-seedede Sloane Stephens fra USA tapte i strake sett for russiske Maria Kirilenko. (©NTB)Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere