RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Yndlingen ute av Wimbledon

Sist oppdatert:
Vidunderbarnet Rafael Nadal er ute av Wimbledon-turneringen. Det samme er hjemmehåpet Tim Henman.

Dermed er to av outsiderne til WImbledon-trofeet ute av dansen allerede etter andre runde.

Den ferske French Open-vinneren Rafael Nadal møtte Gilles Muller fra Luxemburg, ranket som nummer 89 i verden før Wimbledon, i dagens andrerundekamp. Og Muller viste ingen respekt mot spanieren som er utropt til tennissportens neste store stjerne.

Muller tok første sett 6-4, før Nadal kom til hektene og vant med samme sifre i det andre. Muller lot seg imidlertid ikke knekke, og tok hjem de to neste settene med 6-3 og 6-4.

Dermed er 23-åringen videre til tredje runde i sin WImbledon-debut. Tidligere har han aldri kommet lenger enn til første runde i en Grand Slam-turnering.

Hjemmefavoritten tapte
Ute er også hjemmefavoritten Tim Henman (30). I sitt tolvte Wimbledon-år drømte han om en triumf. Det satte russeren Dmitry Tursunov en effektiv stopper for i ettermiddag - i en maraton av en tenniskamp.

22-åringen trengte nemlig fem sett for å nedsable sin langt mer meritterte motstander. Til slutt klarte han det med sifrene 3-6, 6-2, 3-6, 6-3 og 8-6.

Dermed blir Henman stående med fire semi- og fire kvartfinaler i WImbledon.

Murray imponerer
Henman-tapet betyr at britene nå må sette sin lit til unggutten Andrew Murray. I kveld fortsatte den 18-årige skotten å imponere da han slo den 14. seedede tsjekkeren Radek Stepanek i tre strake sett (6-4, 6-4, 6-4).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere