RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AL BELLO (Afp)

Zuccarello så Rangers tape

Nordmannen fikk ikke NHL-comebacket i natt.

Fra tribunen så Mats Zuccarello Aasen sine lagkamerater i New York Rangers tape 0-3 borte mot Ottawa Senators i ishockeyserien NHL torsdag.

Nordmannen må få visumet på plass før han kan ikle seg Rangers-drakten og starte på sin annen periode i klubben. New York-laget har ikke hatt en optimal sesong og torsdag fikk gjestene problemer i den canadiske hovedstaden.

- Det gikk ikke veien dessverre. Det er aldri gøy å se på en hockeykamp når du vet du kan spille selv, men det er selvfølgelig enda kjedeligere å se laget ditt tape, sa Zuccarello til TV 2.

Ottawa Senators hadde god kontroll og styrte oppgjøret på hjemmeis. Kun en meget god Henrik Lundquist i Rangers-målet gjorde at bortelaget slapp å tape med større sifre. Svensken måtte gi tapt én gang i annen periode og to ganger i tredje.

Målene ble scoret av Andre Benoit, Guillaume Latendresse og Colin Greening. Det var Senators' tredje seier på rad over New York Rangers denne sesongen.

Rangers ligger på åttendeplass i Eastern Conference med sine 35 poeng. Laget besitter dermed i øyeblikket den siste plassen som gir sluttspill etter grunnserien. Tirsdag slo newyorkerne til med 5-2 mot Philadelphia Flyers.

- Det er frustrerende når vi spilte som vi gjorde mot Philadelphia. Vi skapte rett og slett ingen sjanser før i tredje periode, og på denne tiden av året har vi rett og slett ikke råd til det. Du vinner ikke kamper hvis du ikke scorer mål, sa Rangers-trener John Tortorella skuffet etter kampen.

Neste kamp for New York Rangers er mot Montreal Canadiens lørdag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere